Probabil ca Ceausescu ne dorea sa ramanem cat mai tineri, si tocmai de aia, in alimentarele comuniste se gaseau celebrii "adidasi", nume dat de popor picioarelor de porc.

Doar carcotasii pot desconsidera grija lui fata de popor, dat fiind faptul ca nutritionistii americani au descoperit ca in aceste picioare de porc s-ar gasi o cantitate importanta de colagen, substanta care mentine tenul tanar si plin de vigoare.

In consecinta, la mare moda in Statele Unite zilele acestea e sa iei cina la restaurantul japonez Hakata Tonton si sa comanzi unul dintre cele 33 de meniuri, din cele 39 disponibile, care au in componenta ingredientul-minune. Proprietarul localului afirma ca succesul afacerii asle se datoreaza faptului ca aceste copite ar fi bogate in colagen, proteina responsabila pentru tonifierea muschilor si a pielii. De altfel, majoritatea produselor cosmetice au in componenta lor aceasta substanta.

"Colagenul ajuta corpul uman sa retina umiditatea. Parul si pielea arata mult mai bine daca includeti aceasta substanta in dieta zilnica. Dar nu trebuie sa ne gandim doar la felul in care aratam in prezent, ci trebuie sa avem grija de cum vom arata peste zece, douazeci de ani. daca incepi sa consumi colagen la varsta de 30 de ani, vei arata foarte bine la 40 de ani", mai spune Okajima.

Specialistii sustin ca, fiecare dintre noi ar trebui sa consume, zilnic, fructe si legume, care sunt pline de anti-oxidanti, cum ar fi vitaminele A, C, e si zinc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.