Undele de soc intra pe piata din Romania ca tratament impotriva celulitei in clinicile de medicina estetica.
Celulita de pe coapse, solduri si fese poate fi inlaturata cu ajutorul unui nou aparat pe baza de unde soc, folosit in lume de la sfirsitul anului trecut. „Duolith este cea mai recenta descoperire privind remodelarea corporala si reducerea pachetului adipos si are la baza undele soc, care actioneaza la adincimi diferite in tesut, eliminind grasimea si remodelind pachetul adipos“, a explicat Mihaela Leventer, medic primar dermatolog la clinica Dermastyle. Pina acum au fost tratate 15 paciente, care au platit intre 100 si 150 de euro pe sedinta.

Cura terapeutica necesita intre sase si 20 de sedinte a cite 10-20 de minute, in functie de gradul de afectare a zonei tratate. Pentru rezultate rapide si de lunga durata, specialistii dermatologi recomanda ca tratamentul cu unde soc sa fie aplicat de trei ori pe saptamina, o luna fiind suficienta pentru a elimina celulita nedorita. Daca sedintele se fac de mai multe ori intr-o saptamina, rezultatele sint mai rapide si de durata mai lunga, precizeaza Mihaela Leventer.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.