Englezoaica Kate Knight, in varsta de 28 de ani, a fost condamnata recent la 30 de inchisoare pentru tentativa de omor indreptata impotriva sotului ei, Lee Knight, in varsta de 37 de ani.

Arma crimei a fost antigelul. Kate i l-a administrat partenerului de viata in mancarea si vinul consumate cu ocazia aniversarii a sapte ani de casnicie.

Tentativa a avut loc in aprilie 2005 iar la scrut timp de la "servirea" antigelului Lee Knight a intrat in coma. Si-a revenit dupa 16 saptamani, dar a suferit grave leziuni cerebrale si renale, a orbit si surzit, fiind practic in momentul de fata doar o umbra a omului de odinioara.

Instanta a aflat ca sotia intentiona sa intre in posesia asigurarii de viata a sotului pentru a-si plati doua credite in valoare de 17.000 de lire sterline pe care le obtinuse, in 2003, respectiv 2004, falsificand semnatura acestuia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.