Kazumi Izaki, mama a doi copii, in varsta de 44 de ani, este incepand de astazi cel mai batran boxer profesionist japonez, dupa ce a trecut testul de licentiere al Comisiei Japoneze de Box, informeaza NewsIn.

"A luat testul. Este prima data cand incearca si acum este cel mai batran pugilist profesionist din Japonia", a explicat un oficial al Comisiei Japoneze de Box.

Conform regulamentului, cei care vor sa isi ia licenta de pugilisti profesioniti trebuie sa aiba varsta pana in 32 de ani, dar Kazumi Izaki a avut voie sa incerce deoarece in trecut a castigat un titlu in Japonia, care nu a fost recunoscut de forul national. "Incerc sa nu ma gandesc la varsta mea. Eu sunt mama, dar voi da tot ce am mai bun in ring", a explicat Kazumi Izaki.

Cel care era cel mai batran pugilist japonez, Hiroaki Yokota, in varsta de 46 de ani, a refuzat sa-si reinnoiasca licenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.