Un fapt incredibil a avut loc in urma cu putin timp in Municipiul Gheorgheni: un individ beat a smuls de pe o cruce statueta ce il reprezinta pe Iisus Hristos de necaz ca nu i-a venit taxiul la timp.

Gestul reprobabil a socat comunitatea locala, mai ales ca troita are o vechime de peste o suta de ani si face parte din Patrimoniul Cultural National.

Politistii au demarat rapid cercetarile, mai ales ca acest gest a starnit furia enoriasilor. Statueta a fost gasita abandonata in apropierea troitei.

A doua zi de la sesizare, oamenii legii au dat si de urma vinovatului. Acesta este "un mucos", cum l-au caracterizat surse din cadrul anchetatorilor, pe nume Levant Biro, de 19 ani. "A declarat ca venea de la o petrecere si, pe la 5.00 dimineata, a chemat un taxi. Nervos ca taxiul intarzia sa apara el a smuls statueta si a aruncat-o intr-un sant".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.