O echipa de patru hoti va intra in istoria furturilor dupa ce au reusit un spectaculos jaf in plin centrul orasului Milano.

Raufacatorii, imbracati in politisti, au aparut ca din senin in mijlocul unui magazin, au imobilizat garzile si au furat bijuterii in valoare de aproape 6 milioane de euro. Pentru a duce la bun sfarsit spectaculoasa operatiune, hotii au avut o idee geniala: au sapat un tunel.

Jaful a fost cu atat mai spectaculos cu cat este vorba de casa de bijuterii Damiani, una dintre cele mai celebre din Milano. Bijuteriile Damiani au fost purtate de vedete la editia din acest an a premiilor Oscar. Cei patru hoti imbracati in ofiteri de politie au aparut din senin in mijlocul magazinului prin intermediul unui tunel pe care l-au sapat dintr-o cladire din apropiere.

Toti angajatii magazinului au fost imobilizati si inchisi in toaleta, cu exceptia managerului, care a fost fortat sa deschida seifurile cu bijuterii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.