Intai, i-am studiat bine de aproape. Mai apoi, ca la un numar de iluzionism, mi-am trecut mana pe sub partea unde ar fi trebuit sa stea tocul. In final, m-am convins. Sunt cele mai stranii incaltari inventate vreodata: pantofii cu toc fara toc.
Sunt usor de asortat la aproape orice haina din garderoba unei persoane la moda, relateaza Daily Mail. La urma urmei, sunt din piele de sarpe si sunt argintii. Cu purtatul este mai greu, in sensul ca ar trebui sa se vanda la pachet cu o casca de protectie si cu un manual de folosire. Creatiile designerului britanic Antonio Berardi au o inaltime de aproape 15 centimetri dar ne ferim sa ii numim pantofi cu toc pentru ca... tocmai tocul le lipseste.

Creatorul lor a declarat ca ideea i-a venit dintr-o melodie latino din anii '80, in care se spunea: "Cand pasesti, e ca si cum ai merge pe varfuri". De altfel, purtatorul de cuvant al casei de moda franceze a declarat cu dezinvoltura: "Platforma solida a pantofilor e gandita sa sustina bolta piciorului. Totusi, cand pasiti, trebuie sa atingeti pamantul cu varful mai intai si nu-i puteti purta timp prea indelungat".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.