Detectivi dincolo de moarte. Cercetatorii au strans marturii de la spiritele celor morti in tragediile aviatice de la Tula si Rostov, din 2004.

Misterul celor doua accidente aviatice din 2004, din regiunile Tula si Rostov, care au avut loc la interval de doua zile, a fost elucidat cu ajutorul spiritelor victimelor. Echipa de cercetatori a contactat lumea de dincolo si a elucidat enigma tragediei in care si-au pierdut viata aproape 300 de oameni.

Coordonatorul proiectului “Transcomunicatie Instrumentala Rusa”, profesorul Artem Mikheem, a povestit pentru editia on-line Pravda cum a aflat cauzele tragediei. “Am reusit, in sfarsit, sa ne transportam cu aparatura experimentala de la Universitatea de Tehnologie Radio la locul accidentelor.

In momentul in care am bransat sculele si am gasit frecventa de interceptie am auzit cu totii mesajul venit de la unul dintre cei care au murit in august 2004”, a explicat profesorul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.