Acesta a invartit la protap timp de 15 ore o camila de 550 de kilograme.
Bucatarul francez este deja in Cartea Recordurilor cu inca 6 performante iesite din comun ( printre acestea se numara si pregatirea celei mai mari bucati de carne de vita, de o greutate de 985 de kilograme). Sper ca aceasta friptura sa-l ajute sa se inregistreze si a saptea oara.
Rezultatul final, o friptura delicioasa, a fost savurat de 500 de persoane, fiecare persoana in parte platind cate 20 de dolari pentru o portie.
Despre autor:
Citeste articolul integral in Delly.ro
Sursa: Delly.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro