In afara de New York Times, toate celelalte ziare care practica diverse tarife pentru accesarea continutului online sunt specializate in domeniul economic.

Wall Street Journal, Financial Times, Business Week si The Economist sunt produse de nisa, pentru afaceri. Titlurile de mai sus sunt printre cele mai citite. "Sunt publicatii care si-au format un renume in randul oamenilor de afaceri si au cele mai bune materiale si analize din domeniile pe care le acopera. Ast le face citite", a explicat Lee Rainie, directorul Institutului PEW. Se spune ca un "business man" adevarat trebuie sa aiba unul din titlurile de mai sus sub brat, altfel nu este un "business man".

Ziare de top, precum The Wall Street Journal, Financial Times sau New York Times, taxeaza accesarea integrala a continutului online intr-o perioada cand oamenii considera ca toata informatia de pe web trebuie sa fie gratuita.

Unele ziare au inceput sa micsoreze aria ce cuprinde materiale "premium", care pot fi vizionate contra cost, dar nu isi vor oferi tot continutul "free".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.