Spre nemultumirea generala a publicului britanic, conducerea metroului londonez a interzis un afis al Academiei Regale Britanice de Arta, reprezentand un nud al zeitei Venus, o reproducere a faimosului tablou pictat de Lucas Cranach cel batran (1472-1553).
Afisul populariza expozitia Cranch ce urmeaza sa se deschida in martie la Londra. La criticile vehemente ale calatorilor, directia a raspuns ca, potrivit unor reglementari interne, nu sunt permise afise “ce reprezinta din punct de vedere sexual barbati, femei sau copii, goi in intregime sau pe jumatate, sugerand interdependente sexuale” “Milioane de oameni calatoresc zilnic cu metroul si singura lor alternativa este de a vedea afisele expuse” a explicat purtatorul de cuvant al organizatiei Transport of London. ”Trebuie sa avem in vedere toate categoriile de calatori si sa incercam sa nu-i deranjam cu afisele”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.