O britanica de 83 de ani a platit doar 400.000 de euro pe locuinta dotata cu o parcare imensa, sala de sport si piscina.
Mavis Ward, o britanica in varsta de 83 de ani, din Newquay, Cornwall, este, incepand de vara trecuta, fericita posesoare a unui bloc de cinci etaje, in care locuieste singura cuc. Astfel, bunicuta este stapana absoluta peste cele 30 de apartamente ale cladirii, pe care a cumparat-o cu 400.000 de euro. "Ma simt formidabil in "palatul" meu. Fac ce vreau, fara sa fie nevoie sa dau socoteala cuiva. Nu ma plictisesc niciodata. Am o sala de sport, piscina, banda de alergare, bicicleta medicinala si sauna", a povestit amuzata Mavis pentru "The Sun". "In plus, nu trebuie sa imi fac griji pentru locul unde imi tin masina pentru ca parcarea este doar a mea. Daca se strica ceva, am angajat un muncitor care se ocupa imediat de reparatii", a adaugat batrana, bucuroasa ca nimic nu o poate lua pe nepregatite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.