Femeia a incercat in van la pompieri, serviciile de asistenta si cazarma locala.

O femeie din Polonia a sunat la aproximativ 700 de barbati pentru a gasi unul care sa faca sex cu ea, dar femeia a primit tot atatea refuzuri. Ca ghinionul sa fie si mai mare, in cele din urma a fost arestata de politie, potrivit Rompres.

Hanna Wodziak (42 de ani), din localitatea poloneza Koszalin, a telefonat la pompieri, serviciile de asistenta, cazarma locala si la municipalitate in incercarea de gasi un barbat care sa vrea sa faca sex cu ea. „Eram disperata dupa sex. A trecut enorm de multa vreme de cand nu am mai avut un barbat in pat cu mine”, declara ea.

Desi exagerat de sincera, femeia a fost acuzata ca si-a batut joc de serviciile de asistenta si de faptul ca a dat telefoane de amenintare. Atat de mare era disperarea incat femeia era pregatita chiar sa dea foc locuintei personale, pentru a face sa se stinga „propriul foc”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.