Designerul francez Jean-Marie Massaud intentioneaza sa construiasca un gigantic dirijabilhotel, „Norul Populat“, de forma unei balene, care sa inaugureze o noua era in turismul ecologic, scrie publicatia germana „Der Spiegel“.
Ambitiosul proiect isi propune sa le ofere clientilor posibilitatea de a se bucura de cele mai fantastice peisaje ale planetei in conditii de confort maxim si impact minim asupra mediului.
Massaud Studio, firma fondata de designer, a inceput deja sa promoveze futuristul dirijabil, desi finantarea proiectului este departe de a fi sigura. Planurile lui Massaud prevad o aeronava capabila a gazdui 40 de oaspeti si 15 membri ai echipajului, cu partea hoteliera alcatuita din 20 de camere, un restaurant, o biblioteca, o sala de fitness si un bar, toate flancate de uriase ferestre panoramice. Turistii vor mai putea, de asemenea, sa se bronzeze pe o platforma special amenajata deasupra dirijabilului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.