Site-ul britanic Timesonline a alcatuit un top al celor mai ciudate 20 de procese intentate la nivel mondial.

Printre acestea se numara un proces intentat lui Dumnezeu, unul intentat de o femeie di brazilia partenerului pe motiv ca acesta nu reusea sa-i produca nici un orgasm si cazul unui barbat acuzat ca a furat... o gara.

Pe locul 9 se afla procesul intentat de Frank D'Alessandro din New York, care a cerut 5 milioane de dolari pentru trauma suferita cand vasul de toaleta pe care il utiliza a explodat.

Pe Locul 14 este ocupat de procesul intentat in 2005 de un roman, Pavel M., care l-a dat in judecata pe Dumnezeu. Barbatul, care a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, sustinea ca botezul este un contract intre el si Dumnezeu, astfel incat in schimbul rugaciunilor Dumnezeu s-a obligat sa-l fereasca de necazuri.

Topul este incheiat de condamnarea la 1 an de inchisoare pe care a primit-o un barbat din Sri Lanka pentru ca a cascat in timpul procesului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.