Cercetatorii au descoperit ca maduva oaselor poate fi transformata in sperma prin intermediul catorva procedee chimice. Baza cercetarii o reprezinta celulele stem, care pot fi transformate in orice fel de celule.

Profesorul Karim Nayernia a realizat pana acum cercetari pe soareci si este foarte entuziasmat in privinta rezultatelor. El a primit recent acordul de a isi continua cercetarea si pe oameni.

Mai multi oameni de stiinta cauta rezolvari pentru problema infertilitatii. Un analist american, Greg Aharonian si un fan infocat al cercetarilor in domeniu spune ca scopul sau este sa demonstreze falsitatea conceptiei conform careia casatoriile heterosexuale sunt superioare celor homosexuale. Scopul lui nu este atat de nobil...

Cercetarile continua si in Brazilia, asa ca nu ar fi de mirare daca in cativa ani, am face cunostinta cu primul copil al carui certificat de nastere nu contine si campul “tata”.

Se conduc studii si in ceea ce priveste barbatii. Desi exista posibilitatea de a se crea oua din maduva oaselor, tot ar fi nevoie de o mama surogat, desi aceasta nu ar contribui genetic.