oficialitati americane au anuntat ca un satelit spion american a scapat de sub control si ca bucati din el vor cadea pe pamant.
Saptamana trecuta, oficialitati americane au anuntat ca un satelit spion american a scapat de sub control si probabil ca dupa ce se va destrama in atmosfera, bucati mai mari sau mai mici vor cadea pe pamant. Aceasta veste a declansat o adevarata febra a pariurilor pe internet.

Exista de-acum o pagina web unde doritorii pot sa parieze la diferite categorii: in primul rand, sa ghiceasca momentul in care bucatile vor ajunge pe pamant, daca ele vor cadea in mare sau pe uscat, daca in Oceanul Atlantic (aici miza este de doua ori mai mare) sau in Pacific In ceea ce priveste uscatul, cea mai mica probabilitate este Oceania, urmeaza Europa. Cea mai mare sansa se acorda Asiei, pe locul doi fiind Africa, apoi America de nord.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.