Practic, o piesa de artilerie de dimensiuni medii a fost atasata unui plug obisnuit. Lama plugului avea fixata deasupra ciudata arma, iar coarnele erau folosite pentru a lua la tinta eventualii inamici ai fermierilor.

„Utilitatea sa nu poate fi pusa la indoiala“, sustinea inventatorul plugului-tun. Locul al doilea este ocupat de ceasul cu greutati, inventat in anul 1882 si folosit de cei care aveau probleme cu trezitul la ore matinale. In loc de clasica alarma, somnorosul avea de infruntat un sir de greutati care ii cadeau in cap la ora stabilita. Acestea erau realizate in asa fel incat sa nu-i provoace rani, ci doar sa-l determine sa se ridice din pat. Desigur, lenesul avea si posibilitatea de a-si acoperi capul cu perna. In top trei a intrat si o inventie care astazi ar starni, cu siguranta, furia iubitorilor de animale: balonul tras de vulturi. Prindeai pasarea, o „inhamai“ la un aerostat, ii indreptai ciocul in directia dorita si apoi puteai sta relaxat pe toata durata calatoriei, glumesc jurnalistii de la „The Times“.

Sicriul-vitrina, discul de hartie care se punea pe cani si pahare pentru a proteja mustata bautorilor si sutienul cu apa ocupa locurile patru, cinci si sase in topul cotidianului britanic. Pe locul al saptelea s-a clasat punga pentru urlete, in interiorul careia se gasea un tub izolat fonic. Dispozitivul le permitea doritorilor sa se elibereze de stres si frustrari fara a-i deranja cu strigatele lor pe cei din jur