La inceput, profesorul Dawson se astepta ca rezultatele experimentului sa-i ia partea lui George si ca transferul de microbi de la gura la cartof si apoi la sos sa fie inexistent sau macar insesizabil. Insa ceea ce a aflat l-a surprins. Echipa de noua studenti le-a spus voluntarilor sa muste dintr-un biscuit si sa il inmoaie apoi trei secunde in diferite tipuri de sos. Apoi echipa a analizat sosurile si a descoperit ca, la trei pina la sase inmuieri duble, acestea se contamineaza in medie cu 10.000 de bacterii, din care intre 50 si 100 pot ajunge pe cartoful prajit si in gura unui comesean. Studentii au gasit cele mai putine bacterii in sosurile acide sau in cele groase, precum sosul de brinza sau de ciocolata.
Despre autor:
Sursa: Cotidianul
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Un nor de praf saharian a ajuns în România. Oamenii au numit-o „ploaie cu...
Sursa: wall-street.ro
-
Pregătiri de Iepuraș: Cele mai frumoase 20 de piese vestimentare pentru...
Sursa: kudika.ro
-
Băncile europene au avut un an record în 2023
Sursa: futurebanking.ro