Satenii se inghesuie sa-l atinga pe "Piciorus", fiind siguri ca faptura cu sase labute ii va vindeca de boli Controversat. "Piciorus", eroul cu sase labute, este privit de unii sateni ca o minune de la Dumnezeu, in timp ce altii zic ca aduce ghinion
Un miel care s-a nascut cu sase picioare a pus pe jar intreaga comunitate din Calarasi, judetul Dolj. "Piciorus", asa cum a fost botezat de proprietara, a venit pe lume in urma cu noua zile si de atunci a ajuns vedeta satului. "Cand s-a nascut era foarte frig si l-am luat in casa, sa il incalzim. Abia atunci am vazut ca are sase picioare. Noi credem ca aceasta este o minune de la Dumnezeu", spune Luminita Buculescu, stapana lui "Piciorus". Femeia sustine ca nu-l va taia pe miel de Paste, ci il va tine in gospodarie pentru a aduce noroc. In timp ce unii vecini cred ca nasterea lui "Piciorus" este un blestem, altii vor sa il atinga pentru a avea noroc si a se feri de boli. "Eu cred ca mielul a fost trimis de Dumnezeu sa ne anunte ca se apropie vremuri grele", sustine Verginica Tudor, o localnica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.