Un jurnalist al cotidianului britanic The Independent relateaza experientele unui drum haotic cu masina, pe strazile orasului indian New Delhi.

„Sa nu mergi prea repede! Ai grija la vaci!”, acestea sunt cuvintele ghidului indian.

In India, condusul nu este recomandat celor care nu au un psihic tare, pentru ca strazile sunt pline de o energie nemaintalnita, unde toata lumea incalca orice regula de trafic, scrie ziaristul englez.

Iar situatia se va inrautati, odata ce s-a lansat in India a masinii Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, un model de 633 centimetri-cubi.

Publicul tinta al producatorului de masini sunt familiile indiene al caror nivel de trai devine din ce in ce mai bun si care ingroasa randurile clasei de mijloc.

Noua clasa va renunta curand la vehiculele pe doua roti si va prefera sa isi cumpere masini, scrie The Independent.

Aceasta in conditiile in care in Delhi, soselele sunt foarte periculoase. Strazile sunt pline, zgomotoase,este un talmes-balmes total, dupa cum relteaza ziaristul englez.

Anul trecut, in aceste conditii de trafic, si-au pierdut peste 2.000 de oameni viata, iar peste 1 milion de oameni au fost raniti, conform statisticilor Institutului indian pentru educatie in trafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.