Un instalator american a obtinut 750.000 de dolari de la milionarul care i-a „suflat” consoarta.

Un prosper om de afaceri din statul Mississippi (sudul SUA) a fost condamnat de justitia americana la plata unor despagubiri in valoare de 754.500 de dolari catre fostul sot al iubitei sale, care l-a dat in judecata, acuzandu-l ca i-a provocat o „pierdere de afectiune”, informeaza AFP.

Sentinta a fost pronuntata in baza unei legi aflate in vigoare doar in statele Mississippi, Hawaii, Illinois, New Mexico, Carolina de Nord, Utah si Dakota de Sud. In esenta, actul normativ spune ca nevasta este proprietatea sotului sau.

Omul de afaceri Jerry Fitch a cerut Curtii Supreme sa analizeze constitutionalitatea legii, dar instanta i-a respins solicitarea la inceputul acestei saptamani, asa ca acum este bun de plata.

De la casatorie la divort

Sandra si instalatorul Johnny Valentine s-au casatorit in 1993. Patru ani mai tarziu, Sandra a devenit angajata lui Jerry Fitch, care din afaceri imobiliare si cu petrol ar fi adunat - spun unele voci - o avere de 22 de milioane de dolari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.