Cele doua blonde au evoluat identic, desi au crescut in familii separate, una in est, alta in vest.
Povestea unor surori gemene nascute in fosta Republica Democrata Germana, despartite dupa nastere si date spre adoptie unor familii diferite, dovedeste inca o data ca intre gemeni exista o legatura cu totul iesita din comun.

Desi ani de zile niciuna nu a stiut nimic despre existenta celeilalte, una dintre gemene a intuit, inca de la o varsta extrem de frageda, ca undeva, in lume, are o surioara, relateaza publicatia „Daily Mail”.

Surorile, pe nume Conny Holzbrecher, respectiv Ulrike Reichenbach, au acum 38 de ani, se imbraca la fel, se machiaza la fel si se coafeaza la fel. Amandoua au suferit operatia de apendice la 16 ani, amandoua au nascut primul copil la varsta de 19 ani si amandoua au aceeasi meserie - organizator de evenimente. Pentru cei care nu le stiu povestea pare imposibil de crezut ca surorile si-au petrecut primii 26 de ani din viata fara sa se cunoasca.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.