Gata cu chinurile fumatorilor, nevoiti sa iasa, iarna, pe ger, afara din localurile publice, unde fumatul este interzis prin lege.
In Germania, cel putin, viata lor este mult mai placuta de cand proprietarul unui restaurant din Saxonia Inferioara a venit cu o idee ingenioasa in sprijinul clientilor fumatori, dar gurmanzi inraiti. Astfel, Michael Windisch, afaceristul inventiv, a decupat trei gauri in peretele de lemn al localului, le-a acoperit cu un material cat mai moale, care sa nu deranjeze capul si mainile iubitorului de tutun, si gata, imposibilul se produce: clientii fumeaza afara, ramanand inauntru. Mai mult, nimeni nu pare sa fie deranjat de acest aranjament nastrusnic: nici nefumatorii din local si nici cei care nu se pot lasa de tigari. Acestia din urma nici nu mai indura capriciile vremii, fie ploaie, fie vant, si nici nu risca sa incalce legea, fumand in locurile publice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.