Un juriu de la un tribunal din SUA, a condamnat un cuplu de milionari pentru ca a transformat in sclave, doua femei din Indonezia, informeaza CNN.

Mahender Murlidhar Sabhnani, de 51 de ani si sotia sa, Varsha Mahender Sabhnani, de 45 de ani sunt oameni de afaceri de succes si locuiesc in orasul american Muttontown. Cei doi sunt de origine indiana, respectiv indoneziana, dar acum sunt cetateni americani.

Procurorii au afirmat ca cele doua femei servitoare au fosat supuse unor abuzuri fizice si psihologice deosebit de grave, de catre cei doi milionari.

Femeile erau fortate sa lucreze mai bine de 18 ore pe zi, pentru 100 de dolari pe luna. Daca nu respectau ordinele celor doi milionari sau daca se intampla ca cele doua servitoare sa fure mancare, acestea erau pedepsite aspru.

Indonezienele erau batute cu umbrela, erau puse sa coboare si sa urce scarile in mod reptatat, sau erau silite sa faca dusuri foarte reci. Una dintre femei a povestit faptul ca a fost fortata sa manance zeci de ardei iuti si ca trupul gol i-a fost chiar infasurat intr-o punga de plastic, tot in semn de pedeapsa.

Cosmarul femeilor servitoare a luat sfarsit in momentul in care una dintre ele a reusit sa fuga din casa familiei Sabhnani.

Cuplul celor doi afaceristi risca astfel o pedeapsa foarte aspra, de 40 de ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.