Traficantii de droguri din Rio de Janeiro au deschis focul asupra unui elicopter care transporta un Mos Craciun la o petrecere pentru copii, pentru ca au crezut ca este un elicopter al politiei, informeaza NewsIn.

"Au crezut ca este o operatiune a politiei si au inceput sa traga. Din fericire, nimeni nu a fost ranit", a spus un oficial din politie. Elicopterul a fost nevotit sa revina la baza dupa atac. Fuselajul prezenta doua urme de gloante.

Politia a spus ca pilotul, care trebuia sa duca un actor imbracat in Mos Craciun la o petrecere din cartierul Nova Mare, conducea elicopterul deasurpra suburbiei Vila Joao in momentul in care a fost atacat.

Cartierele sarace din Rio de Janeiro sunt sub controlul traficantilor de droguri, iar politia efectueaza operatiuni in zonele respective doar cu sprijinuil vehiculelor blindate si elicopterelor, iar actiunea in care a cazut victima chair Mos Craciun nu ii surprinde pe localnici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.