Un intreprinzator din Sicilia s-a gandit sa reinvie o traditie veche de mii de ani, oferind doritorilor sansa de a se imbaia intr-o cada plina cu lapte de magarita. in plus, Nino Lupo a deschis si o mica fabricuta, in apropiere de orasul Agrigento, unde se imbuteliaza lapte preluat de la cateva ferme din regiune. Italianul sustine ca laptele de magarita este mult mai hranitor decat cel de vaca si este indicat mai ales bebelusilor care sunt alergici la "clasicul" produs. in ceea ce priveste amatorii de bai in lapte de magarita, ei trebuie sa scoata nu mai putin de 20.000 de euro din buzunar pentru a se putea scalda doua ore in lichidul alb.

"Desi nu este un pret la indemana oricui, avem destule comenzi pentru astfel de bai. Din pacate, nu putem onora decat cateva pe saptamana, din cauza cantitatii destul de mici de lapte de magarita de care putem face rost zilnic", declara Nino Lupo.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.