Conform vanzarilor, cel mai de prost gust cadou este spargatorul de nuci "Hillary Nutcracker" care o intruchipeaza pe fosta Prima Doamna a Americii, actuala senator SUA si candidat la Presedintie.
Hillary Nutcracker este portretizata cu mainile incrucisate, iar cu picioarele poate sparge orice nuca. Nu se stie daca e o jucarie pro sau contra senatoarei, cert este ca e clar un obiect de prost gust si stupid. Costa "doar" 24,99 dolari.

Un alt cadou mai mult decat original, util fanilor Greenpeace sau celor care gusta umorul negru, este cutia cu bomboane care seamana izbitor cu bidoanele cu deseuri radioactive sau cel putin toxice. Nici gustul nu este de invidiat, bomboanele fiind foarte acre, aproape imposibil de mancat.

Atat de acre sunt aceste "dulciuri", incat sunt ambalate sub numele de "Toxic Waste Candy". Curajosul care trece peste acreala bomboanei, ajunge in final la un gust foarte dulce si tocmai cand crede ca se poate relaxa, acestea ii vor pocni in gura, din nou foarte acre. O adevarata experienta pentru cei care se plictisesc in viata. Delicioasele "dulciuri" pot fi cumparate cu doar doi dolari.

Evident ca exista si cadouri inutile, insa in topul acestora sigur se afla si "dispozitivul de scuze", un mic breloc albastru, care scoate diverse sunete pe care le poti invoca, astfel incat sa inchizi telefonul persoanei cu care chiar nu ai chef sa vorbesti. Micul aparat imita soneria de la usa, astfel incat sa poti spune "hai ca trebuie sa inchid, suna telefonul", un sunet de sirena, unul de bruiaj "scuze nu te mai aud", sau "cioc, cioc, pizza!", dupa care sa poti spune "nu mai pot vorbi, mi-a venit mancarea"...
Cei care vand acest dispozitiv sunt de parere ca "nu exista scuze sa nu puteti cumpara asa ceva" cu doar zece dolari.

Exista si jucarii politice, cum ar fi brelocul cu ceas electronic, de zece dolari, care monitorizeaza cate zile de Presedintie mai are George Bush. In poza produsului mai erau doar 775 de zile, sapte ore, 59 de minute si 7,7 secunde... Cu acest breloc, orice american nervos se poate consola cu ideea ca totul e o problema de timp... numaratoarea inversa aratand cum zilele, orele si minutele trec pana cand va veni alt presedinte la Casa Alba.