Un chinez in varsta de 52 de ani a pus pe jar lumea medicala dupa ce doctorii s-au declarat neputinciosi in fata unei boli extrem de ciudate de care acesta sufera.

Cheng Shunguo a mers la un spital dupa ce transpiratia sa a inceput sa se coloreze in verde, la inceputul lunii noiembrie.

Pana la 52 de ani, chinezul Cheng Shunguo se considera un om sanatos. A avut de-a face cu sistemul medical din tara sa de foarte putin ori. insa viata sa a inceput sa capete accente de cosmar dupa ce transpiratia a inceput sa i se coloreze in verde, relateaza Chutian Metropolis News.

Pana in acel moment nimic nu anuntase aceasta anomalie care i-a facut pe medici sa-si declare neputinta. Ceea ce avea sa se transforme intr-un cosmar a inceput banal: “Am observat ca hainele si cearsafurile mele se inverzeau, la fel ca si apa din cada de dus”, a precizat barbatul.

Medicii nu stiu ce boala are

Ceea ce nu pot explica medicii este cum o asemenea transformare dramatica nu a fost anuntata prin nimic si cum de pacientul nu acuza nici un fel de durere sau disconfort. Cheng Shunguo s-a declarat totusi ingrijorat si infricosat de ceea ce se intampla cu organismul sau.

Pentru a se convinge ca barbatul nu le joaca o farsa, medicii au spalat complet corpul barbatului dar nu a fost nevoie sa astepte prea mult rezultatul: in numai 10 minute, Cheng a inceput sa transpire verde.

“Nu stim care este cauza problemei pe care o are acest pacient”, a declarat unul dintre medici. Cadrul medical a adaugat ca a informat presa despre bizara anomalie pentru a cere in acest fel ajutorul altor medici din lumea intreaga in incercarea de a descoperi un remediu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.