Cu 3.000 de prostituate care „produc” un milion de dolari zilnic, capitala Ucrainei atrage din ce in ce mai multi straini.
Ucraina, tara cu o economie in dezvoltare si cu legislatie permisiva, este foarte atragatoare pentru investitorii straini. Oportunitatile de afaceri nu sunt insa singurul punct de atractie pentru straini. Acestia au descoperit la marginea Europei o noua piata strategica: cea a iubirii care se vinde la un pret accesibil, oferita de ucrainence, considerate printre cele mai frumoase femei din lume.

Piata serviciilor sexuale din Ucraina cunoaste un adevarat boom. Datele politiei arata ca numai in Kiev lucreaza in prezent in jur de 3.000 de prostituate, care invart afaceri de aproximativ un milion de dolari pe zi, potrivit publicatiei ucrainene „Ekonomiceskie Novosti”. Partea leului din aceasta suma le revine, bineinteles, proxenetilor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.