Un catel cu gusturi neobisnuite din Marea Britanie a ajuns, in sfarsit, pe masa de operatie. Se pare ca a 40-a pereche de chiloti mancata a fost prea mult pentru stomacul lui.
Dar Taffy este deja o celebritate printre veterinarii din Staffordshire. Cainele nu face mofturi la nimic: pantofi, sosete sau brelocuri.

A fost nevoie de 40 de perechi de chiloti pentru a-l interna pe Taffy, un springer spaniel de 18 luni.
Stapanii lui, Eubie si Sharon Saayman, au ajuns deja la capatul rabdarii. Cainele a inghitit tot ce se putea: 300 de sosete, 15 perechi de pantofi si un set de chei auto.

“De cele mai multe ori, elimina lucrurile inghitite pe cale naturala, insa de data aceasta n-a mai fost cazul”, a declarat Sharon Saayman.

Ingrijorarea stapanilor s-a declansat dupa ce au observat ca animalul a mancat chilotii baiatului de trei ani al familiei!

Imediat cainele a inceput sa se simta rau. Operatia a decurs bine, iar medicul a reusit, dupa o interventie chirurgicala care a durat doua ore, sa scoata perechea fatala de chiloti din stomacul animalului.

“Catelul mananca chilotii pe care ii gaseste prin casa! Dar asta e singura lui problema, faptul ca mananca orice ii ajunge sub bot. Altfel, este un caine adorabil”, a declarat, fericita de reusita operatiei, stapana lui, Sharon Saayman.

“Daca un obiect pe care il in-ghite ii va obstructiona stomacul, acest lucru s-ar putea dovedi mortal pentru Taffy. Noi glumim pe seama faptului ca Taffy inghite orice, fara discriminare, dar astfel de lucruri trebuie, in acelasi timp, tratate cu toata seriozitatea”, a declarat pentru BBC Eubie Saayman, stapanul animalului. Tuffy a fost operat chiar de Eubie, care este si medic veterinar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.