Un jaguar care a evadat ieri din cusca Gradinii Zoologice Bucuresti, a fost omorat de lucratorii care incercau sa il imobilizeze, chiar in momentul cand animalul incerca sa sara gardul parcului, informeaza NewsIn.

Potrivit unui comunicat de presa, jaguarul a fortat gardul custii in care se afla la Gradina Zoologica in jurul orei 16.00. Vizitatorii au fost evacuati in regim de urgenta de lucratorii gradinii zoologice care au anuntat medicul veterinar si tehnicienii. Lucratorii gradinii zoologice au tranchilizat jaguarul dar, nu au reusit sa-l imobilizeze.

Ingrijitorii de la zoo au incercat sa prinda animalul cu ajutorul croselor, chiar in momentul in care incerca sa sara gardul gradinii zoologice, procedeu in urma caruia jaguarul a decedat.

Incidentul nu a provocat victime nici in randul vizitatorilor, nici in randul personalului Gradinii Zoologice, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.