Vazand cata amploare a luat intreaga poveste care ii are ca protagonisti pe avocata Elodia Ghinescu si pe sotul sau, politistul Cristian Cioaca, patronul patiseriei "Nadine" din Craiova a scos la vanzare un preparat culinar dedicat Elodiei.

Amer Chhna sustine ca tortul de trei kilograme, facut din fructe exotice, se va putea achizitiona cu numai 20 de lei in perioada sarbatorilor de iarna. "Dupa ce am anuntat ca voi scoate pe piata tortul Elodia, am primit, in numai doua zile, cateva zeci de comenzi pentru ajunul Craciunului.

Cei care au comandat prajitura personalizata sunt tineri care au urmarit povestea disparitiei si care acum se distreaza pe aceasta tema", a declarat Amer Chhna. Pentru ca, in opinia sa, Elodia este in viata, acesta s-a gandit ca numele ei sa fie scris cu verde care, conform traditiilor arabe, inseamna viata.
Pentru a nu-l supara pe politistul Cioaca, aceeasi patiserie a facut un tort simbolizand o mlastina din caramel, de unde apare mana Elodiei, iar pe degetul din mijloc este scris numele lui Cioaca, semn ca atunci cand va aparea avocata, il va parasi pe politist.