Un tanar bolnav psihic se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost legat, batut si incendiat de doi frati.

Totul s-a intåmplat joi seara, in comuna ilfoveana Balotesti. Unul dintre cei doi frati a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor prin cruzimi, iar fratele sau, minor, a fost internat pentru expertiza psihiatrica. Ei risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare.

Joi seara, in jurul orelor 23.00, la dispeceratul 112 a fost anuntat un incendiu la o locuinta situata pe Soseaua Unirii din comuna ilfoveana Balotesti.

Efective sporite de pompieri si politisti s-au deplasat imediat in zona. Aproape concomitent, la o vulcanizare cu spalatorie a aparut, dezbracat si descult, un tanar de 21 de ani care urla de durere.

El a spus ca a fost legat, batut si incendiat de fratii Mazarache, clienti vechi ai politistilor din comuna, pentru ca nu a vrut sa le dea o tigara.

Socati de ceea ce vad, angajatii de la spalatorie au chemat imediat salvarea. “Era o imagine de cosmar. Iesea fum din carne. Groaznic”, ne-a declarat unul dintre cei care l-au vazut.

O ambulanta care se deplasa catre locul unde fusese semnalat incendiul l-a preluat imediat pe Paul Munteanu si l-a transportat la spitalul de arsi din Capitala.

Aici, medicii au constatat ca tanarul era in soc combustional, el suferind arsuri pe 98% din suprafata corpului si, mai grav, arsuri ale cailor respiratorii.

Medicii il tin acum sub sedative, este adormit si nu ii dau tanarului nici o sansa de supravietuire.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.