Are 30 de ani si nu s-a mai tuns de 6 ani, de cand s-a nascut fetita ei, Bianca. Parul ei masoara 1,09 m si spune ca este refuzata de coafeze pe motiv ca parul este prea lung si necesita multa munca

Lucia vrea sa-si vanda parul cu 8.000 de euro si nu intentioneaza sa lase la pret pentru ca firul de par este foarte sanatos.

Parul este, inca din trecut, una dintre principale arme ale femeii. Cu cat este mai lung si mai sanatos cu atat atrage mai multe priviri. Lucia Paier are un par pe care multe femei si l-ar dori.

Si asta fara sa apeleze la masti sau tratamente costisitoare. Parul Luciei masoara 1,09 m si si-a propus sa-l scoata la vanzare. Cere pe el 8.000 de euro si nu este dispusa sa lase la pret. Asta pentru ca stie ce tarife se practica “afara”.

Si-a protejat parul in toti acesti ani, si nu l-a vopsit niciodata pentru ca nu vrea sa-l distruga. Lucia spune ca este dispusa sa vanda 1 metru din parul sau si sa ramana doar cu 9 centrimetri.

Cu banii pe care i-ar lua din vanzarea parului, femeia ar vrea sa-i cumpere fiicei sale, Bianca, un calculator, dar si sa termine amenajarea casei. Fetita, in varsta de 6 ani, isi doreste ca parul ei sa fie la fel de lung ca al mamei. Lucia locuieste in Orsova si este casnica, dar chiar si asa nu acorda parului o atentie deosebita.
Lucia ne-a spus ca isi spala parul o data pe saptamana si foloseste doar sampon si balsam, fara tratamente speciale. Fohnul nu-l foloseste niciodata. Cel mai greu este atunci trebuie sa-si usuce parul, lucru care dureaza cam o zi. “Uneori ma cam doare capul pentru ca parul ramane multa vreme ud la ceafa, dar chiar si asa prefer sa-l las sa se usuce natural”, ne-a spus Lucia.

Bianca, in varsta de 6 ani, o piaptana in fiecare zi pe mama sa, foto stanga, si viseaza ca intr-o zi sa aiba un par la fel de lung. Fetita urmareste toate reclamele de la televizor si ii spune mamei sa-i cumpere sampoane care sa o ajute sa aiba un par frumos. Cand merge la petreceri, Lucia este ajutata de amicele sale sa-si faca o coafura, pentru ca altfel nu-l poate tine in frau. Tot cu prietenele, tanara si-a cantarit parul si a aflat ca are 1 kilogram.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.