Zeci de milioane de credinciosi hindusi se considera norocosi pentru ca au avut sansa sa vada reincarnarea zeitei Lakshmi, o fiinta supranaturala cu patru brate.

“Minunea” are insa un nume, Lakshmi Tatma, s-a nascut intr-o regiune saraca din India si este o fetita care a venit pe lume cu opt brate. Copilul va trebui supus unei interventii chirurgicale urgente pentru a-i putea salva viata.

Medicii explica simplu existenta celor opt membre cu care s-a nascut fetita: copilul a venit pe lume alaturi de un “geaman parazit” care nu s-a mai dezvoltat normal in pantecul mamei.

La interventia chirurgicala care va dura aproximativ 40 de ore vor participa 30 de chirurgi care trebuie sa-i extirpe doua maini si doua picioare, membrele pe care copilul nu le poate folosi.

Daca operatia nu s-ar realiza, afirma medicii, copilul nu se va putea misca si, probabil, nu va depasi nici varsta adolescentei. Credinciosii hindusi, majoritari in India, considera ca Lakshmi Tatma e incarnarea zeitei cu patru brate Vishnu si pentru ca fetita a venit pe lume chiar de ziua fiintei supranaturale.

Chiar si mama ei, Poonam Tatma, isi considera copilul de esenta divina: “Fetita mea este un miracol. Dar e copilul meu si nu poate trai in aceasta stare!”. Medicii care au consultat-o pe Lakshmi sunt optimisti. Operatia va costa aproape 150.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.