Profesorii unui baiat in varsta de 10 ani din Oldbury, West Mids, Marea Britanie, au fost uimiti sa afle ca acesta vorbeste fluent zece limbi straine, informeaza cotidianul britanic Dailymirror.
Arpan Sharma, un baiat de origine indiana, a invatat singur limbile franceza, spaniola, germana, italiana, swahili, mandarina, poloneza, thailandeza si dialectul ugandez luganda. De asemenea, baietelul a invatat hindusa de la parintii sai. Baiatul, care este elev la o scoala primara din Oldbury, West Mids, spune ca a invatat limbile straine cu ajutorul unor programe pe CD. Sharma putea sa vorbeasca fluent in limba italiana la varsta de sapte ani, cunostea deja germana la opt ani si spaniola la noua ani. Baiatul a recunoscut ca cel mai greu i-a fost sa invete dialectul swahili si ca "mandarina a fost, de asemenea, o limba dificila".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.