Atunci cand a venit pe lume, pe 17 septembrie, Nadia a socat intreg mapamondul, intrand rapid in Cartea Recordurilor drept cel mai gras bebelus al tuturor timpurilor, informeaza Reuters

Din cauza ca la nastere avea aproape 8 kilograme, Nadia a avut nevoie de supravegherea medicilor, cu atat mai mult cu cat detinatorul recordului precedent nu a trait decat 11 zile.

Medicii care au adus-o pe lume pe Nadia au insistat ca fetita sa mai ramana o luna in spital, pentru ca risca sa moara din cauza problemelor cu inima, care pompa cu greu sange in organism.
Bebelusul care la nastere cantarea 7,57 de kilograme are statura unui copil de aproape doi ani si mananca peste trei litri de supa de sfecla rosie pe zi.

“Ne inghesuim intr-un apartament cu trei camere din orasul Aleisk, Siberia, 14 suflete. Nadia este ultimul nostru copil. Nu vrem sa mai facem altul”, a declarat mama eroina, Tatiana. De cand Nadia a ajuns acasa, toata familia a inceput cura de supa de sfecla rosie.

Bebelusul a mai slabit putin, dar are statura fratilor ei de 2 si respectiv 3 ani. Expertii Guiness Book au anuntat ca vor oferi un premiu familiei care abia daca se descurca cu banii. Viktor Kalin, capul familiei, este sofer in armata rusa si nu aduce acasa decat 545 $, suma insuficienta pentru o familie alcatuita din 14 suflete


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.