In Italia a aparut un controversat afis privind orientarea sexuala. In reclama, personajul principal este un bebelus care poarta la mana o bratara pe care nu este scris numele lui, ci cuvantul homosexual
Sloganul reclamei contra discriminarii sexuale este: "Orientarea sexuala nu este la alegere", atragand atentia ca ne nastem astfel. Campania publicitara care a fost lansata in regiunea Toscana, din centrul Italiei, a starnit vii polemici in randul opiniei publice locale. Conservatorii, si nu numai, au catalogat afisul drept "oribil" si "total lipsit de orice fel de bun-simt", cerand retragerea imediata a acestuia de pe piata. "Nu e nimic scandalos. E doar o modalitatea de a arata oamenilor ca homosexualitatea nu e nici viciu, nici pacat. Nu noi ne alegem orientarea sexuala, ci asa ne nastem. E o simpla campanie publicitara, care nu trebuie nici condamnata, nici marginalizata", a explicat Agostino Fragai, responsabilul campaniei publicitare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.