Pentru Louis Barnet, de 15 ani, viata a fost mai mult decat generoasa, adolescentul fiind acum unul dintre cei mai mari producatori de ciocolata de casa din Marea Britanie, titreaza “The Sun”. Dupa ce s-a lasat de scoala la 11 ani, pe motiv de boala, Louis s-a dedicat intru totul pasiunii sale, ciocolata, si a devenit in prezent cel mai tanar “rege al ciocolatei” din istorie

Louis Barnet s-a lansat in afaceri in momentul in care a fost nevoit sa renunte la scoala pentru ca suferea de dislexie. De atunci si pana in prezent au trecut patru ani, timp in care adolescentul de 15 ani si-a ridicat cifra de afaceri la un nivel impresionant.

Numai pentru Craciunul de anul acesta baiatul are comenzi in valoare de sute de mii de lire sterline. Compania Chokolit, condusa de Louis, care are un coeficient de inteligenta socant, de 132, e de fapt tema de acasa a baiatului care a absolvit la domiciliu un curs de incepatori in management.

Sustinut de parintii sai, Mary si Philip, Louis a reusit inca din primul an de la lansarea in afaceri sa obtina profit. In urmatorul an, atat tatal sau cat si mama sa si-au dat demisia si s-au angajat la Chokolit pe salarii frumoase.

“Nu-mi imaginam sa duc Chokolit in supermarket-uri inca din primul an de cand existam pe piata. Dar acum cred in orice. O sa imi urmez visul asa cum si David Beckham a facut in cariera lui”, a declarat baiatul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.