Mai multe maimute salbatice au atacat un demnitar indian si i-au provocat moartea, in urma unei cazaturi fatale de la balconul casei sale din New Delhi, informeaza CNN

Deputatul S.S. Bajwa a fost dus imediat dupa atacul maimutelor Rhesus macaques la spital, dar viata sa nu a mai putut fi salvata din cauza loviturilor la cap pe care le-a suferit in urmna cazaturii, informeaza cotidianul Times of India.

In India, multe cladiri guvernamentale, temple si case rezidentiale din New Delhi, sunt populate de catre maimutele rasei Rhesus macaques, care iau trecatorii prin surprindere, ii ataca sau le fura mancarea.
In cursul anului trecut, autoritatile orasului au cerut insistent gasirea solutiilor pentru inlaturarea maimutelor care ii hartuiesc pe locuitorii orasului.

Dar una dintre probleme este faptul ca hindusii considera ca maimutele ar fi reprezentarile zeului maimuta Hanuman, si de aceea le hranesc cu alune si cu banane, fapt ce devine incurajator pentru vietuitoarele care indraznesc sa frecventeze spatiile populate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.