Stapanii cu dare de mana platesc 3.600 de euro pentru costume cu pietre pretioase. Incepand de luna viitoare, cainii vor putea purta hainute de firma decorate cu pietre scumpe
Si pentru ca un astfel de eveniment trebuie organizat la cel mai inalt standard, milionarul Mohammed Al Fayed s-a gandit sa isi imprumute magazinul din Londra, "Harrods", pentru o prezentare de cinci stele. Show-ul de moda canina "Pet a Porter", de fapt o actiune caritabila care urmareste sa stranga bani pentru ogarii batrani din Marea Britanie, va beneficia de participarea unor creatori de moda si bijutieri de renume.
Zgarda cu diamante de 725.000 euro

Printre cei care si-au confirmat deja participarea cu productii proprii la eveniment se numara si designerul Vivienne Westwood. Aceasta a realizat special pentru eveniment o hainuta potrivita pentru sezonul primavara-vara 2008, "innobilata" cu diamante si safire mici. Pretul "operei de arta" este de 3.600 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.