Cine nu si-a dorit vreodata sa fie o musca si sa poata auzi ce se intampla in spatele unor usi inchise? Acum se pare ca este posibil, gratie unui dispozitiv de ultima generatie

In ultima vreme, tot mai multi martori vorbesc despre niste insecte, libelule cu aspect ciudat pe care le-au vazut la diverse evenimente politice de la Washington si New York. Desi guvernul american si agentiile de securitate au admis ca fac cercetari intense in domeniul dispozitivelor de spionaj insa, asa cum se afirma in ziarul american The Washington Post, nimeni nu a recunoscut ca ar fi folosit astfel de dispozitive zburatoare.

"Arata ca un fel de libelule sau elicoptere in miniatura" a povestit studenta Vanessa Alarcon care sustine ca a vazut dispozitivele in timp ce lucra pentru un miting anti-razboi din Lafayette Square.

Americanii au mai utilizat "roboti-muste" chiar si in cel de-al Doilea Razboi Mondial, insa numarul acestora era foarte mic, iar tehnologia de fabricatie mult mai primitiva.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.