Vizitatorii zonei turistice Sumerset din Marea Britanie, au fost avertizati sa se fereasca de un paun, dupa ce pasarea a confundat o masina de lux albastra si a crezut ca aceasta ar putea sa devina o posibila pereche. In urma teribilei confuzii, masina a fost serios avariata, scrie BBC News
Pasarea inamorata a prvocat stricaciuni in valoare de 4,000 de lire , unei masini Lexus, care apartinea unui angajt al conacului lui Sir Benjamin Slade, din Bridgewater.

„A provocat stricaciuni masinii Lexus, pentru ca aceasta este vopsita intr-un albastru ce se asemana cu albastrul penelor paunilor”, a spus Sir Benjamin. „Cred ca cei de la asigurarai nu vor fi foarte incantati din aceasta cauza. Nu cred ca li s-a mai intamplat vreodata sa li se ceara despagubiri pentru o masina dezafectata de un paun care s-a indragostit de ea”, a mai adaugat Sir Benjamin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.