Dat in judecata de catre un senator american pentru toate nenorocirile de pe Pamant, Dumnezeu il contraataca, tot in justitie, pe reclamant.
Stupoarea provocata cu o saptamana in urma de senatorul american Ernie Chambers, care l-a dat in judecata pe Dumnezeu, acuzandu-l ca a trimis toate relele pe Pamant, l-a lovit chiar si pe reclamant, cand "inculpatul" din ceruri a trimis instantei apararile sale scrise. Chambers
l- a acuzat pe Creator de faptul ca le-a inspirat pamantenilor frica si ca a provocat "moarte, distrugeri si teroare in randul a milioane si milioane de oameni". Senatorul i-a cerut instantei sa pronunte o hotarare definitiva de condamnare a lui Dumnezeu, pentru aceste fapte.
IMUNITATE PAMANTEANA

Lui Chambers, prima surpriza i-a picat, miercuri, din "ceruri". Grefierul a anuntat ca sosise o petitie si din partea "inculpatului". "Aceasta hartie a aparut in mod miraculos in dosar. A ajuns asa, deodata : Puf!", a anuntat, cat se poate de serios, grefierul. Apoi, a citit primul raspuns al lui Dumnezeu la pretentiile senatorului, care vrea sa demonstreze ca "oricine poate chema in judecata pe oricine", pentru a-l trage la raspundere. "Nu e chiar asa", a fost replica cereasca, precizand ca Dumnezeu se bucura de "imunitate juridica pe Pamant" si ca tribunalul in fata caruia a fost dat in judecata nu are "competenta teritoriala" in cazul Celui de Sus.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.