Un cazinou online a confirmat faptul ca a oferit 28.000 de dolari pentru a cumpara un sandvis-minune vechi de zece ani, pe care s-ar afla imaginea Fecioarei Maria si care a starnit un viu interes atunci cand a fost scos la licitatie pe eBay, relateaza presa internationala. Cazinoul GoldenPalace.com intentioneaza sa organizeze un turneu mondial pentru a permite oamenilor sa vada sandvisul-minune. "Credem ca oricine ar trebui sa aiba posibilitatea sa-l vada si sa constate singur ca are puteri mistice", a declarat directorul cazinoului, Richard Rowe.

Sandvisul-minune a fost scos la licitatie pe eBay de o femeie din Florida, care a fixat pretul de pornire la 3000 de dolari. "In urma cu zece ani, am pus la cuptor acest sandvis si cand am muscat din el, am vazut un chip de om. Fecioara Maria se uita drept in ochii mei, eram stupefiata. Iar de atunci, sandvisul nu a mucegait si nu s-a descompus, desi in tot acest timp a stat intr-un ambalaj din plastic", a precizat Diana Duyser. Ea a pus pe site si o fotografie a sandvisului, pe care, intr-adevar, se poate zari chipul unei femei. Directorul cazinoului a precizat ca fondurile stranse datorita sandvisului vor fi donate unor fundatii caritabile.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.