Cleve Dixon, din Riviera Beach, Florida, se poate considera un om bogat si nu pentru ca ar avea un cont impresionant in banca.Averea barbatului, care a implinit 101 ani pe 5 septembrie, se masoara dupa un alt etalon: Cleve are 11 copii si 100 de nepoti.
Primarul din Riviera Beach a fost invitat de onoare al americanului Cleve Dixon, care si-a serbat ziua de nastere inconjurat de familia sa numeroasa. La inceputul saptamanii, cei mai multi dintre ei au reusit sa ajunga la petrecerea organizata de american cu ocazia zilei de nastere. Si pentru ca este cel mai varstnic locuitor al orasului Riviera Beach, Dixon a primit vizita primarului Thomas Masters, care i-a adus cateva cadouri: o cana, un toc de ochelari, o geanta de umar, o agenda, dar si vestea ca peste doua saptamani, va deveni cetatean de onoare al urbei. "Am nevoie de tine, Cleve, la urmatoarele alegeri", i-a spus Masters sarbatoritului, "ca sa ma votezi si sa fiu primar inca 100 de ani".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.