Micuta Katie-Lee Webster a socat intreaga Anglie cu imensa coama roscata cu care, sustin doctorii care au asistat la nastere, a venit pe lume, informeaza "Daily Mail". Mai mult decat atat, copilului i-a crescut parul extrem de aspru nu mai putin de 8 centimetri in doar patru luni, adica exact cat ii creste unui om normal in aproape doi ani.
S-a nascut cu plete nastere, a venit pe lume, informeaza "Daily Mail". Mai mult decat atat, copilului i-a crescut parul extrem de aspru nu mai putin de 8 centimetri in doar patru luni, adica exact cat ii creste unui om normal in aproape doi ani.
"Atunci cand oamenii ne vad pe strada plimbandu-ne cu Katie sunt socati de parul fetei noastre si exclama uluiti: 'Doamne, cat de mult par! Este cumva o peruca?>>", a declarat pentru publicatia britanica mama fetitei, Stephanie Pleasance. Cei doi parinti au fost socati inca din primele clipe de viata ale copilului lor - acum in varsta de patru luni - din cauza parului.
"S-a nascut cu o coama imensa si aspra de par roscat care i-a uluit pe doctori", a declarat tatal fetei, vopsitorul Danny Webster. Fetita, care a mostenit parul roscat de la tatal ei, este un adevarat fenomen al naturii. Coama i-a crescut cu nu mai putin de 8 centimetri in doar patru luni si parintii au constatat cu stupoare ca se extinde progresiv spre ceafa.
Stephanie Pleasance si Danny Webster, alaturi de fetita lor, ...
Medicii au fost rezervati in a le spune celor doi soti daca fata va avea probleme cand va mai creste, dar au recunoscut ca "ceea ce se intampla este anormal, dar nu alarmant". Cu toate astea, Katie nu pare deloc deranjata ca la doar patru luni are o coafura "a la Elvis", care starneste invidia celor mari.
"Probabil ca, pana in ziua cand o vom tunde pentru prima data, Katie va avea o aureola de par roscat in jurul capului", a mai spus mama fetitei. Acest fenomen de crestere haotica a parului este extrem de rar intalnit, specialistii neavand inca informatii privind cauzele si metodele de tratament pentru aceasta dereglare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.