Trouble, un bichon maltez, devenit un adevarat star international dupa ce a mostenit de la raposata sa stapana 12 milioane de dolari, experimenteaza pe propria blanita o celebra vorba din batrani - "banii nu aduc fericirea".
Desi atat de bogat, se pare ca patrupedul in varsta de opt ani nu este dorit de nimeni. Fratele raposatei, Alvin Rosenthal, care ar urma sa mosteneasca 15 milioane de dolari conform testamentului surorii sale, Leona Helmsley, poreclita "Mastera" din cauza duritatii cu care ii trata pe toti cei apropiati, a anuntat ca nu este interesat sa-i poarte de grija lui Trouble, relateaza "The New York Post". Rosenthal a precizat ca la cei 80 de ani ai sai este prea batran pentru a-si asuma o asemenea responsabilitate si ca nici nu doreste sa marseze la nebunia surorii sale care preciza in testament ca lasa fratelui sau 15 milioane de dolari cu conditia sa aiba grija de Trouble. Pana in prezent, nici un alt membru al familiei nu si-a manifestat intentia de a adopta catelul. In prezent, bichonul locuieste in vila cu 28 de camere a familiei Helmsley din Connecticut, fiind supravegheat de o armata de servitori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.