In statul american Texas isi face veacul un animal monstruos denumit "Chupacabra", un fel de caine vampir aproape legendar, despre care se crede ca suge sangele caprelor si gainilor, scrie revista germana Der Spiegel.
Legendarul animal este pentru oamenii din America Centrala si de Sud ceea ce este Nessie pentru scotieni, Big Foot pentru nord-americani sau Yeti pentru cei din Himalaya si umple paginile ziarelor in timpul pauzei jurnalistice de vara. Chupacabra, descris pana acum cu niste trasaturi amintind de extraterestrii din filmele kitsch de SF, era un adevarat cosmar, care facea copiii sa tremure de frica.

Timp de patru zile la rand, locuitorii dintr-o fasie aflata la 140 de kilometri departare de San Antonio au descoperit trei animale misterioase, calcate de masina si care nu corespund nici unui alt clasament stiintific. Dat fiind ca in ultima vreme, Phylis Canion, o femeie din zona, a descoperit la ferma ei 26 de pasari moarte care, in afara de faptul ca fusesera golite de sange, nu pareau sa fie atinse in vreun fel, ea a banuit ca animalul care a produs acest masacru trebuie sa fi fost temutul Chupacabra.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.